För middag & fest!
Meny 1
Kräftrilette med honung- och limevinägrette, serveras på en krispig salladsbädd
Peppartournedos med hasselbackspotatis, krämig gorgonzolasås samt ugnsrostad broccoli
Vit chokladpannacotta med passionsfrukt och hemgjord hallonsås
545 kr per person
Meny 2
Västerbottenspaj med parmachips, serveras med crème fraiche och rödlök
Örtbakad laxfilé med räkhollandaisesås, citronrostad potatis samt sockerärtor och baconströssel
Hallon- och blåbärskladdkaka med vaniljgrädde
495 kr per person
Meny 3
Tapas – Kryddost från Lunån och fäboknäcke från Leksand, vitlöksfylld solvarboskinka från Solvarbo, lax- och räkbakelse från Siljan
Helstekt entrecote från närliggande gård med portinstuvade kantareller, rostade potatishalvor från Nås samt färskrostade grönsaker
Dalkulla-glass från Rättvik med ljummen hjortroncoulis och hembakade havreflarn
595 kr per person
Priserna är ink.moms och minsta antalet är 20 personer.
Bufféer
Buffé provencale
Västerbottenostpaj
Ört crème fraiche
Färskostfylld solvarboskinka
Gustafskorv
Chili- och honungsbakad lax
Vinägrettepotatissallad med kräftstjärtar och sockerärtor
Krispig plocksallad med morot och äpplen
Fäbodknäcke
Hembakat grovt bröd med solrosstjärnor och russin
Vitlökssmör
425 kr per person
Buffé Carl Larsson
Pastasallad med röd pesto och pinjenötter och salami
Soltorkad tomatsallad med mozzarellaost och balsamicovinägrette
Rostad paprika
Marinerad fläskfilé
Basilika- och vitlökskryddade kycklingspett
Örtagårdsås
Marinerade oliver
Parmachips
Italienskt lantbröd
Kryddsmör
Tapenade
475 kr per person
Buffé Bergmästaren
3 sorters kryddkorvar
Rökbakad laxfilé
Konjaksmarinerad fläskfilé
Grillade färska grönsaker
Timjankryddad rotsaksgratäng
Krämig skogsvampsås
Blandsallad med morot och babyspenat och rädisor
Tomatsallad med baconströssel och färska örter
Fänkålsbakat tunnbröd
Peppar- och ingefärscrème
Lantbröd
Persiljesmör
495 kr per person
Priserna är ink. moms ,minsta antal 20 personer.